امتیاز کسب شده:0
==================================================================
راهنما و فرم رسمی بخش درخواست کمک و پرسش و پاسخ سرور 
اگر در مورد نحوه بازی کردن در سرور، سیستمهای جدید، نحوه انجام شغلها (Jobs)، قوانین یا هر بخش دیگری از مجموعه بزرگ گلوری رولپلی سوال یا ابهامی دارید، میتوانید با استفاده از فرم زیر پرسش خود را مطرح کنید. ادمینها و هلپرهای سرور در سریعترین زمان ممکن شما را راهنمایی خواهند کرد.
قوانین و نکات بسیار مهم ارسال موضوع (پرسش و پاسخ):
• عنوان تاپیک: عنوان ارسال موضوع (Subject) شما دقیقاً و فقط باید نام شما در سرور + بخش سوال مربوطه شما باشد. در صورت نوشتن عباراتی مثل "سوال دارم"، "کمک" یا هر چیز دیگری، تاپیک شما فوراً رد میشود.
• تطابق نام کاربری: طبق قوانین جامع فروم، اسم اکانت فروم شما باید با اسم داخل بازیتان یکی باشد.
• زبان نگارش: تمامی بخشهای فرم باید به زبان فارسی پر شوند و استفاده از فینگلیش مجاز نیست.
• عدم اسپم: پس از ارسال فرم صبور باشید؛ هلپرها و ادمینها به نوبت به تمامی پرسشها پاسخ میدهند. از فرستادن پیامهای تکراری خودداری کنید.
فرم رسمی طرح پرسش (این بخش را کپی و پر کنید):
نام واقعی شما:
نام شما در سرور:
عنوان پرسش (موضوع کلی سوال):
توضیحات (سوال خود را به طور کامل و واضح اینجا بنویسید):
راهنمای نمونه برای پلیرها (مثال برای پر کردن درست فرم):
عنوان موضوع تاپیک شما در فروم باید مانند نمونه زیر اسم کاراکترتان باشد:
عنوان موضوع تاپیک: MahaNam//Mine Job
نام واقعی شما: ماهان
نام شما در سرور: MahaNam
عنوان پرسش: نحوه کار در جاب معدن (Mine)
توضیحات: سلام، من تازه وارد سرور شدم و میخواستم بدانم چطور میتوانم به جاب معدن بروم و دستورات اصلی این شغل برای کسب درآمد چیست؟ ممنون.
ستاد نظارت، مدیریت و توسعه فکشنها و انجمن رسمی Glory RP
اگر در مورد نحوه بازی کردن در سرور، سیستمهای جدید، نحوه انجام شغلها (Jobs)، قوانین یا هر بخش دیگری از مجموعه بزرگ گلوری رولپلی سوال یا ابهامی دارید، میتوانید با استفاده از فرم زیر پرسش خود را مطرح کنید. ادمینها و هلپرهای سرور در سریعترین زمان ممکن شما را راهنمایی خواهند کرد.
• عنوان تاپیک: عنوان ارسال موضوع (Subject) شما دقیقاً و فقط باید نام شما در سرور + بخش سوال مربوطه شما باشد. در صورت نوشتن عباراتی مثل "سوال دارم"، "کمک" یا هر چیز دیگری، تاپیک شما فوراً رد میشود.
• تطابق نام کاربری: طبق قوانین جامع فروم، اسم اکانت فروم شما باید با اسم داخل بازیتان یکی باشد.
• زبان نگارش: تمامی بخشهای فرم باید به زبان فارسی پر شوند و استفاده از فینگلیش مجاز نیست.
• عدم اسپم: پس از ارسال فرم صبور باشید؛ هلپرها و ادمینها به نوبت به تمامی پرسشها پاسخ میدهند. از فرستادن پیامهای تکراری خودداری کنید.
نام واقعی شما:
نام شما در سرور:
عنوان پرسش (موضوع کلی سوال):
توضیحات (سوال خود را به طور کامل و واضح اینجا بنویسید):
عنوان موضوع تاپیک شما در فروم باید مانند نمونه زیر اسم کاراکترتان باشد:
عنوان موضوع تاپیک: MahaNam//Mine Job
نام واقعی شما: ماهان
نام شما در سرور: MahaNam
عنوان پرسش: نحوه کار در جاب معدن (Mine)
توضیحات: سلام، من تازه وارد سرور شدم و میخواستم بدانم چطور میتوانم به جاب معدن بروم و دستورات اصلی این شغل برای کسب درآمد چیست؟ ممنون.