درخواست رهبری باند بالاس

• شروع کننده موضوع امیرعلی / Erick_Bontate
  • تاریخ شروع
ا

امیرعلی / Erick_Bontate

مهمان
《 OOC INFORMATION 》

1 • اسم شما : امیرعلی

2 • سن شما : 20

3 • خصوصیات اخلاقی و نقاط قوت شما در مدیریت گنگ : قدرت مدیریت بالا . اوردن پلیر برای وار . کلن بندی . جمع کردن پلیر ها . کم کردن nrp و چیت درون باند

4 • ( شهر/محل ) اقامت شما : میناب

5 • توانایی صحبت داخل ویس و برنامه‌های ارتباطی سرور را دارید ؟ بله

6 • آیدی تلگرام شما برای دسترسی سریع ما به شما : @to_bego_teller

7 • آیا نکته یا توضیحی دارید ؟ نکته توضیحی زیاده وقتی ست شدم اونوقت میگم

《 IC INFORMATION 》

1 • اسم شما در سرور : Erick_Bontate

2 • سن شما/لول شما : 1 در سرور تازه وارد ولی در گتو Full

3 • تصویر واضح و بدون ادیت از Stats/ و Time/ شما : ✅ ادمین تل پیام بده میدم

4 • عکس از سوابق کاری خود Wbook/ به همراه Time/ : در سرور فعلا هیچی

5 • موقعیت یا فکشن فعلی شما در سرور و رنک آن : Citizen No Rank

6 • میزان فعالیت مفید شما داخل سرور در طی روز (بر حسب ساعت) : 9 ساعت

7 • ۳ مورد از برنامه‌ها و ایده‌های نوین شما برای بهبود سازی وضعیت باند و گتو : کم کردن چیت در باند و وار ها . اوردن ممبر های سابقه دار . فول گتو کردن و قدرت مدیریت بالا

8 • نام حداقل ۵ نفر از ممبرهای کلیدی و ساید شوتینگ فیکس خود که قرار است با شما وارد باند شوند : کلان میخوام کلن بندی کنم و از این حرفا هم بیشتره حدودا ادم زیادی وقتی فمیلی بندی و کلن بندی کردم بیان

9 • برنامه شما برای نحوه مدیریت کپچرها (Turfs)، انبار مهمات باند و متینگ‌های گتویی چیست؟ راب ارمی . خرید فروش گان . خرید فروش با مردم . کاشت . گرفتن گان در بلک مارکت

10 • آیا شما تجربه رهبری یا ساب لیدری در سرور Glory Role Play را دارید؟ (با ذکر نام فکشن/باند و سوابق) : خیر ولی بزودی اره

11 • آیا شما توانایی مدیریت کامل، مهار ممبرهای متخلف و جلوگیری از امتیاز منفی (Score) در کپچرها را دارید ؟ بله

12 • چرا شما می‌خواهید رهبری این جناح (بالاس) را به دست بگیرید و چه تفاوت مدیریتی ایجاد خواهید کرد ؟ قدرت مدیریت بالا . اشنا بودن با قوانین گتو . اوردن پلیر برای سرور

13 • آیا بعد از استعفای زودهنگام یا برکناری، آماده دریافت مجازات‌های سنگین سیستمی (Warn/Ban) هستید ؟ بله

E

Emad_Vendetta

مهمان
سلام خدمت پلیر عزیز گلوری رول‌پلی

درخواست شما بررسی شد.

وضعیت : تایید

شخصی سازی

بالا پایین