صفحه اصلی
انجمن
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
کاربران
بازدید کنندگان کنونی
جدیدترین ارسال های پروفایل
جستجو در ارسال های پروفایل
چت آنلاین
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
منو
ورود
نصب
صفحه اصلی
انجمن
بخش سرور
سرور
درخواست ورود به تیم مدیریت
فرم عضویت در استف
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
متن پیام
<blockquote data-quote="Shervin" data-source="post: 515" data-attributes="member: 172"><p>• اسم شما : shervin</p><p></p><p></p><p>2 • سن شما : 17</p><p></p><p></p><p>3 • محل زندگی شما : Rst</p><p></p><p></p><p>4 • آیدی دیسکورد و تلگرام شما (جهت هماهنگی تست) : @Phantsr</p><p></p><p></p><p>5 • کمی در مورد شخصیت خودتان بگویید (اخلاقیات و تعهد کاری) :</p><p>در سرور همیشه حضور دارم و مشکلات پلیرارو حل میکنم </p><p></p><p>6 • شما دقیقا چرا به این فکر افتادید که میتوانید این فرم را ارسال کنید؟ :</p><p>سوابق ادمینی دارم و برای بهتر شدن سرور و جواب دادن به ریپورت ها و برقرار کردن نظم کامل در سرور</p><p></p><p>7 • تجربه شما ؟ (سوابق شما در سرور، نظیر سابلیدری تا حضور در استف و ...) :</p><p> Leader Ballas</p><p></p><p>8 • روزانه چند ساعت و بیشتر در چه بازه زمانی (مثال: ۱۶ الی ۲۰) فعال هستید؟ : 3 ظهر الی 9</p><p></p><p>9 • آیا شما تاکنون بن یا وارن گرفتید ؟ اگر بله به چه دلیل؟ : ..</p><p></p><p></p><p>10 • آیا به ویس چت (دیسکورد) و پلتفرم ارتباطی تیم اسپیک دسترسی کامل دارید؟ : کاملا</p><p></p><p></p><p>11 • یک استف در مواجهه با فحاشی ناموس در چت عمومی باید چه واکنشی نشان دهد؟ :</p><p>میوت دادن آن پلیر </p><p></p><p></p><p>《 IC 》</p><p></p><p>1 • اسم بازی شما (NickName) :</p><p>Shervin_Trapstar</p><p></p><p>2 • لول شما : 5</p><p></p><p></p><p>3 • شماره تلفن شما در بازی (Phone Number) :</p><p>09921700658</p><p></p><p>4 • آخرین فکشن شما، رنک شما و علت استعفا/کیک : Ballas dimote </p><p></p><p></p><p>5 • میزان تایمپلی (ساعتهای آنلاین بودن) هفتگی اکانت شما چقدر است؟ : ..</p><p></p><p></p><p>6 • عکس از آمارهای کلی اکانت شما (/stats) [ لینک آپلود شده ] : .</p><p></p><p></p><p>7 • عکس از سابقه های لیدری و فکشنال شما (/wbook) [ لینک آپلود شده ] :</p><p></p><p></p><p>8 • عکس از وضعیت مجازاتها و تاریخچه اکانت شما (/history) [ لینک آپلود شده ] :</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shervin, post: 515, member: 172"] • اسم شما : shervin 2 • سن شما : 17 3 • محل زندگی شما : Rst 4 • آیدی دیسکورد و تلگرام شما (جهت هماهنگی تست) : @Phantsr 5 • کمی در مورد شخصیت خودتان بگویید (اخلاقیات و تعهد کاری) : در سرور همیشه حضور دارم و مشکلات پلیرارو حل میکنم 6 • شما دقیقا چرا به این فکر افتادید که میتوانید این فرم را ارسال کنید؟ : سوابق ادمینی دارم و برای بهتر شدن سرور و جواب دادن به ریپورت ها و برقرار کردن نظم کامل در سرور 7 • تجربه شما ؟ (سوابق شما در سرور، نظیر سابلیدری تا حضور در استف و ...) : Leader Ballas 8 • روزانه چند ساعت و بیشتر در چه بازه زمانی (مثال: ۱۶ الی ۲۰) فعال هستید؟ : 3 ظهر الی 9 9 • آیا شما تاکنون بن یا وارن گرفتید ؟ اگر بله به چه دلیل؟ : .. 10 • آیا به ویس چت (دیسکورد) و پلتفرم ارتباطی تیم اسپیک دسترسی کامل دارید؟ : کاملا 11 • یک استف در مواجهه با فحاشی ناموس در چت عمومی باید چه واکنشی نشان دهد؟ : میوت دادن آن پلیر 《 IC 》 1 • اسم بازی شما (NickName) : Shervin_Trapstar 2 • لول شما : 5 3 • شماره تلفن شما در بازی (Phone Number) : 09921700658 4 • آخرین فکشن شما، رنک شما و علت استعفا/کیک : Ballas dimote 5 • میزان تایمپلی (ساعتهای آنلاین بودن) هفتگی اکانت شما چقدر است؟ : .. 6 • عکس از آمارهای کلی اکانت شما (/stats) [ لینک آپلود شده ] : . 7 • عکس از سابقه های لیدری و فکشنال شما (/wbook) [ لینک آپلود شده ] : 8 • عکس از وضعیت مجازاتها و تاریخچه اکانت شما (/history) [ لینک آپلود شده ] : [/QUOTE]
نام
ارسال پاسخ
صفحه اصلی
انجمن
بخش سرور
سرور
درخواست ورود به تیم مدیریت
فرم عضویت در استف
شخصی سازی
صفحه گسترده
صفحه را باز میکند.
رنگ جایگزین